Töretlen az Apple sikere, itt az iPhone 5!

iPhone-ok egymáson egy asztalon

Apple iPhone-ok | Apple iPadek | Apple Macbookok

Az Apple-nek jól megy a sora, de nem ül a babérjain. Nem csak a rajongók, de a közvélemény is megköveteli az almás cégtől, hogy évről-évre újítson, frissítse fel a termékpalettáját. A legutóbbi pénzügyi negyedévét, az áprilistól júniusig tartó időszakot 35 milliárd dolláros árbevétellel zárta, ami mellé 8,8 milliárd dollár nettó nyereség társult, és bár azt hinnénk, az Apple-nek az erősödő konkurencia miatt egyre nehezebb dolga van, a számok nem ezt bizonyítják.

Csekkold az Apple mobiltelefon kínálatát! >>

A legjobb kedélyjavító: a zene az kell

20111208-azeneazkell-olcsobbat-hu-01

Sokak számára ismerős ez a mondat egyik leghíresebb musicalünkből, de szépsége mellett nagyon is igaz és örökérvényű kijelentés. Zenére mindig szükségünk lesz. Már az ókorban és valószínűleg az őskorban is meghatározó szerepet kapott a zene a mindennapi életben. Közben eltelt jó pár ezer év, és ez a tény megmaradt változatlanul. Bár a ritmusok és a hangerő egy kicsit megváltozott.

Altec Lansing inMotion iMT630 dokkolóállomás – almát lehet tenni bele

20110923-alteclansing-inmotionimt630-dokkolo-olcsobbat-hu-01

Az Altec Lansing úgy véli, a konzumelektronika tulajdonképpen a felhasználó szokásainak kivetülése: ha valaki állandóan mozgásban van, akár csak a lakáson belül, nem fog óriási hi-fi tornyot venni, kényelmesebb az iPhone-on vagy az iPodon tartani a zenéket, azután egy dokkolóállomás segítségével ott állítunk fel instant diszkót, ahol jól esik. Az amerikai gyártó legújabb terméke pontosan az ilyen embereknek készült: az inMotion iMT630 könnyen hordozható, mégis kiváló minőséget biztosít hosszú üzemidő mellett.

Kisorsoltuk az ötödik heti nyerteseinket!

nyerteseink-post-5-het

Kedves Játékosunk!

Örömmel értesítünk, hogy kisorsoltuk az ötödik heti nyereményeket.

HP Officejet 100 Mobile nyomtató – mobilizált nyomtatás

20110527-hp-officejet100mobile-nyomtato-olcsobbat-hu-01

Újabb hordozható nyomtatóval rukkolt elő a HP, és míg az Officejet H470 mérsékelt teljesítményt produkált, addig az Officejet 100 Mobile meglehetősen szépen teljesít. Rendben: árban talán kicsit elszállt a gyártó (tény, hogy ennyiért komolyabb asztali gépeket találni), de ebben a kategóriában kevés alternatíva között válogathatunk, úgyhogy érdemes megfontolni a beszerzését.

HTC Incredible S mobiltelefon – a kis okos

20110419-htc-incredibles-mobiltelefon-olcsobbat-hu-01

Megérkezett a HTC legújabb androidos okostelefonja, és az Incredible S egy-két apróságot leszámítva kifogásolhatatlan készülék. Elődje, az Incredible (másik nevén Droid Incredible) szintén nagyon jó modell volt, ezért kiváltképpen örültünk, mikor a gyártó bejelentette a trónkövetelőt az idei Mobile World Congressen. Az Incredible S-nek vannak hiányosságai – például az Android egy korábbi verziójával érkezik -, de szívesen ajánljuk mindenkinek.