Jöhet az ujjlenyomat-olvasó Androidos okostelefonokba is

Ujjlenyomat-olvasó

Apple iPhone-ok | TOP 20 Androidos mobil | Még több okostelefon >>

Megirigyelték a mobil gyártók az Apple-től az iPhone 5S Touch ID szolgáltatását, így várható, hogy hamarosan Androidos készülékekbe is beépítik az ujjlenyomat-olvasót.

iPhone 5C és iPhone 5S – az Apple legújabb gyöngyszemei

iphone_5s_5c

Apple iPhone-ok | Még több okostelefon >>

Hamarosan a boltokba kerül a két új iPhone, itt vannak az első árak és ajánlatok!

Már a boltokban az iPhone 5: régóta várt újítások

iPhone 5 32 GB mobiltelefon

Apple iPhone-ok | Androidos mobilok | Még több okostelefon

Szinte menetrendszerűen érkezett meg a boltok polcaira az új iPhone, ami végre az ötös sorszámot is megkapta – nem véletlenül. Noha külsőt nézve talán túlzottan is ismerősnek tűnik az iPhone 5, és ezért első blikkre nem lenne indokolt generációváltónak nevezni az új Apple mobiltelefont, valójában a készülék sokkal több újdonságot tartogat, mint amit megmutat magából.

Apple iPhone legjobb ajánlatok >>

Töretlen az Apple sikere, itt az iPhone 5!

iPhone-ok egymáson egy asztalon

Apple iPhone-ok | Apple iPadek | Apple Macbookok

Az Apple-nek jól megy a sora, de nem ül a babérjain. Nem csak a rajongók, de a közvélemény is megköveteli az almás cégtől, hogy évről-évre újítson, frissítse fel a termékpalettáját. A legutóbbi pénzügyi negyedévét, az áprilistól júniusig tartó időszakot 35 milliárd dolláros árbevétellel zárta, ami mellé 8,8 milliárd dollár nettó nyereség társult, és bár azt hinnénk, az Apple-nek az erősödő konkurencia miatt egyre nehezebb dolga van, a számok nem ezt bizonyítják.

Csekkold az Apple mobiltelefon kínálatát! >>

Hol, mennyiért mérik az alkalmazásokat?

Mobilalkalmazások ikonjai

Apple iPhone-ok | Samsung okostelefonok | Érintőképernyős Sony-Ericsson mobilok

Az alkalmazások, ezek a kisméretű, olcsón hozzáférhető, sokszor beépülő és kiegészítő szoftverek már jóval ezelőtt megjelentek, de hangsúlyos szerepet kétségkívül okostelefonok és a tabletek elterjedésével szereztek maguknak. Ma már mindenre van applikáció, tartja a mondás, és valóban: aprópénzért, de akár ingyen vásárolhatjuk meg magunknak a legújabb játékokat, kiegészítőket, kiszámolhatjuk velük, mikor fogunk megházasodni, de egyebek mellett akár képszerkesztő programokat is letölthetünk magunknak.

Ha nincs ló, jó a szamár is: iPhone-klónok Kínából

Kínai hölgy iPhone másolatokkal a kezében

Apple iPhone-ok kedvező áron | Apple iPodok többféle méretben | A legújabb Apple iPadek

Bár volt olyan, hogy ínséges időket kellett átélnie, az Apple mindig is értett ahhoz, hogyan csinálja meg a szerencséjét, ráadásul az iPod óta a menetelése mondhatni töretlen: bár MP3 lejátszóból egyre kevesebb fogy, a piacot még mindi az almás cég uralja, közben pedig az asztali számítógépek és a laptopok között is biztos helye van. Aztán ott az iPhone és az iPad: az Apple sikerrel reformálta meg az okostelefonok és a tabletek koncepcióját, és a mai napig magabiztosan képviselteti magát azon a területen, amin hónapról-hónapra több vállalat kénytelen osztozkodni.