Hűtő trükkök – Szökik az energia, folyik a pénz!

20120506-hutogep-olcsobbat-hu-01

Energiatakarékos hűtőgépek | Side-by-side hűtőgépek | Mélyhűtővel ellátott hűtőszekrények

Gazdálkodjunk okosan! Ki ne tenné ezt, hiszen manapság minden fillér számít, azonban ha a súlyos ezresek észrevétlenül, alattomos módon kúsznak ki a kezeink közül vajmi keveset tehetünk. Vagy tévednénk? Néhány apró trükk és éves szinten máris ezrek maradnak a perselymalacunk hasában. Kezdjük a sort a hűtővel, nézzük meg mit tehetünk az alacsonyabb fogyasztás érdekében, különösebb lemondás és megszorítások nélkül!

Az amerikai foci a digitális világot is felforgatja

20120211-nfl-superbowl-olcsobbat-hu-01

Nagyképernyős tévé a meccsnézéshez | Olcsó hűtőszekrény a sörnek | A legjobb amerikai focis videojáték

Hiába fiatalabb az amerikai foci, mint az európai, hiába tűnik durvábbnak és arányában kevésbé népszerűnek, az tény, hogy egy valamit az Egyesült Államokban sokkal jobban csinálnak, mint mi: ez pedig a sportágat, az NFL-t és a bajnokság nagydöntőjét, a Super Bowlt övező felhajtás. Szinte ünnep ez minden amerikai állampolgár számára, sőt mi több, ma már világszerte, így Magyarországon is egyre nagyobb rajongótábora van az amerikai focinak. Vasárnap ért véget a legutóbbi szezon, a New England Patriots és a New York Giants versengéséről szóló Super Bowl megint rekordokat döntött, és természetesen alaposan felpörgette a digitális világot is – ilyenkor minden technokrata fantáziája beindul!

Sivatagi hangulat a szobádban?

20120201-parologtato-keszulekek-olcsobbat-hu-01

Nem tudom, észrevettétek-e, hogy télen mindig nagyon gyorsan kiszárad a bőrünk, kirepedezik a szánk és érdes lesz a kezünk. Mindez a hideg és száraz levegő együttes hatásának köszönhető, mely a megfelelő ápolás és óvintézkedések nélkül súlyos problémákat okozhat nekünk.

A technológia kétajtós szekrényei

20120131-atechnologiaketajtosszekrenyei-olcsobbat-hu-01

Ne értsetek félre, nem szekrényekről fogok beszélni, bár a szekrényvásárlás is megér egy misét. Most egy másfajta kétajtós szekrényről beszélgetünk majd. Nem, nem a kedvenc klubotok kigyúrt, de jóképű ajtónállójáról… Na jó, nem árulok tovább zsákba macskát, a hűtőről beszélek.

Milyen az ideális hűtőszekrény?

20111206-samsung-rs20crhs-hutoszekreny-olcsobbat-hu-01

Azt hiszem, hogy mindenkinek eléggé ismerős szituációt írok le azzal, ha azt mondom, hogy majdnem örömtáncot jártam a napokban, mikor végre üresnek láttam a hűtőt. A karácsonyi ünnepek után eljött az a pillanat, hogy minden maradék, csomagolt útravaló elfogyott vagy legalább belefért végre a fagyasztóba.

Az erősebbik nem karácsonyi kívánságlistája

20110410-samsung-galaxysii-mobiltelefon-olcsobbat-hu-01

Ajándékozni jó. Ahogy növünk, egyre inkább rájövünk, hogy mekkora örömöt okoz, mikor azt látjuk, hogy a hozzánk közel álló emberek igazán örülnek egy tőlünk kapott ajándéknak. Az az ajándék lehet egy apróság, mások számára talán jelentéktelen dolog, és lehet persze egy olyan eszköz, ami miatt mindenki a megajándékozottat fogja irigyelni. Bárhogy is legyen. Nem az ajándék az igazán lényeges, hanem a személy, akinek adjuk.