Interjú Kembe Sorellel a Húsvéti ünnepekről és a takarításról

Kembe Sorel

Háztartási gépek széles választéka |A legnépszerűbb mosógépek |Nélkülözhetetlen takarítóeszközök

A Jóban Rosszban sármos orvosa kicsit agglegényesen éli az életét. A párja ugyanis külföldön tanul, most még a Húsvétot sem tudják együtt tölteni. Kíváncsi voltam arra, hogyan tölti az ünnepet, és arra, mit kezd a háztartási teendőkkel. Előre megsúgom: a nők bálványa nem kap szívbajt egy kis mosogatástól.

Interjú Muri Enikővel a húsvétról és a takarításról

20120413-murieniko-olcsobbat-hu-01

Háztartási gépek széles választéka | A legnépszerűbb takarítóeszközök | Tisztítószerek olcsón

Felkérések, fellépések sorozata, a rajongók imádata, csillogó díszletek, ruhák, fotózások – azt gondolnánk, egy fiatal lánynak ez könnyen a fejébe száll. De nem Muri Enikőnek. A 2011-es X Faktor legjobb énekesnője egy kedves, közvetlen teremtés, talán éppen ezért is szeretjük őt ennyire. Életében először él egyedül, kíváncsi voltam, milyen számára most az ünnep.

Locsolkodás: elvárás, élmény, hagyomány? Megkérdeztük!

20120406-locsolkodas-olcsobbat-hu-01

Parfümök a hétfői locsolkodáshoz | Olcsóbb parfümök az alkalomra | Néhány igazán minőségi darab

Szabad-e locsolni? Míg kislányként jobbára azon versenyeztek a lányok, hogy kinek lesz húsvét hétfőn több locsolója, addig felnőtt fejjel már teljesen más értelmet vesz a dolog. Ha nem is bújunk el a hét lakattal őrzött szobába és rezzenünk össze minden csengetésre, a locsolókat pedig szívesen fogadjuk, akkor a nap végére rosszullét kerülget bennünk a pacsulik tömkelegétől, melyet a fejünkre locsolnak…

Házi locsoló ajándékok

20120326-husvetitojas-olcsobbat-hu-01

Dekorációk és kiegészítők húsvétra | Hasznos kiegészítők a tojásfestéshez | Az igazi tojás helyett…

Már csak alig két hét, és ismét készülhetünk a locsolók érkezésére. Minden lányos házban ilyenkor két gondolat férkőzik be – menni vagy maradni. Sokan elszaladnak húsvéthétfőn a locsolók elől, de a bátrabbak maradnak, és még fizetséget is készítenek a locsolni érkezőknek. Cserébe az elkövetkező évben biztos, hogy nem fognak hervadozni.