HTC One V mobiltelefon – apróság aprópénzért

HTC One V telefonok egymás mellett

Népszerű HTC okostelefonokMP3 lejátszós HTC telefonok | HTC mobilok üzletembereknek

A HTC One V a mai telefonmezőnyben kifejezetten kicsi, ráadásul hozzáférhető áron megvásárolható, jó választás lehet azok számára, akik nem tudnak vagy akarnak olyan monstrumokat venni, mint az egyébként kiváló One X. A One V a többi One-szériás készülékkel együtt, a februári Mobile World Congress falai között mutatkozott be, és bár kétségtelen, hogy nem egy teljesítménybajnok a One X négymagos processzora mellett, emiatt senkit nem szeretnénk lebeszélni róla.

Izgalmas mobilbejelentések érkeztek Barcelonából

20120304-mwc2012-olcsobbat-hu-01

A legkeresettebb mobiltelefonok | A legújabb tablet PC-k választéka | Olcsón is lehet okostelefont venni!

A héten rendezték meg Barcenolában a Mobile World Congresst, ahol a legnagyobb készülékgyártók is előhozakodtak legfrissebb bejelentéseikkel. A bemutatott termékek között új Samsung-, Nokia-, Asus- és HTC-telefonok is szerepelnek többek között, összeállításunkban arra vállalkoztunk, hogy bemutassuk őket néhány szóban. Természetesen ez csak a kezdet: a közeljövőben sorra vesszük az érdekesebb termékeket, és bővebben is szót ejtünk majd róluk a blogon.

Windows Phone 7.5 – egy szép, új világ

20111029-microsoft-windowsphone75-oprendszer-olcsobbat-hu-01

Hosszas várakozás előzte meg a Windows Phone 7 okostelefonos operációs rendszer legújabb frissítését, a Mango becenevet viselő Windows Phone 7.5 megjelenését. A frissített kiadás több száz új és továbbfejlesztett funkciót kapott, mi pedig kétrészes cikkünkben arra vállalkoztunk, hogy összefoglaljuk ezeket, valamint szemügyre vesszük az első a telefonokat, amik az új rendszerrel dolgoznak együtt – a második, holnapi felvonásban a Nokia első windowsos készülékeiről lesz szó!

HTC Sensation XE mobiltelefon – a zeneőrültek okostelefonja

20110924-htc-sensationxe-mobiltelefon-olcsobbat-hu-01

A HTC bemutatta a Sensation új változatát, s bár az XE típusjelzésű telefon hardvere nem változott számottevően, azoknak mindenképpen szimpatikus lesz, akik állandóan zenét hallgatnak: a tajvani gyártó lepaktált a Dr. Dre kezében lévő Beats Audio-val, az új Sensationt pedig már kifejezetten a zeneőrültek számára készítették fel, az ő igényeiket maradéktalanul kielégíti majd az új készülék.

HTC Wildfire S mobiltelefon – kezdésnek a legjobb

20110829-htc-wildfires-mobiltelefon-olcsobbat-hu-01

Hiába zsúfolnak manapság minden telefonba többmagos processzort, hiába a rengeteg hangzatos (de sokszor mégis haszontalan) funkció, bizonyára nem kevesen vannak azok, akik csak most ismerkednek meg az okostelefonok világával. Ők nem a pompát és az extrákat keresik, nekik egy olyan készülékre van szükségük, amivel könnyen megbarátkoznak, és viszonylag olcsón hozzáférhető. A HTC Wildfire S pontosan ilyen belépő szintű készülék.

Samsung HMX-W200 videokamera – az igazi túlélő

20110806-samsung-hmxw200-videokamera-olcsobbat-hu-04

A Samsung új HMX-W200 típusú videokameráját kétszeresen is nevezhetjük túlélőnek: bár az okostelefonok minden alternatív kütyü elől elszipkázzák a vásárlóközönséget, azért a gyártó újdonsága még kitartóan feszít a kamerák között, ráadásul masszív felépítése révén nagyobb eséseket is kibír, a víz alatt is sokáig húzza, és természetesen a pornak sem adja meg magát – legalábbis az ígéretek szerint.