A karácsony is máshogy csillog majd

20111212-csillogounnepek-olcsobbat-hu-01

A gyémántok a lányok legjobb barátai. Legalábbis így tartja a mondás és lássuk be, hogy igaza van. Egy nő csillogása elmúlhat (ezt persze csak hosszas kínzás árán valljuk be), de az ékszerek csillogása hosszú és értékálló. Eleink is tudták, hogy ékszerbe mindig érdemes fektetni, mert a pénz értéke leeshet a bizonyos béka feneke alá, de az ékszer mindig értékes marad. Nem utolsó sorban pedig csodálatos műtárgyként sem utolsó darab egy ilyen csecsebecse.

A legkisebb laptopok a Samsung kínálatában

20111016-samsubg-series9-laptop-olcsobbat-hu-01

Legújabb összeállításunkban laptopokat vettünk elő, azonban ezúttal nem feltétlenül a teljesítmény oldaláról elemezzük ki a gépeket, hanem olyan modelleket kerestünk, amelyek kifejezetten kicsik, könnyen hordozhatók, de ártól függően a vásárló kénytelen lehet kompromisszumokat kötni. Az „ultraportable” kategória nagy népszerűségnek örvend manapság, hiszen amellett, hogy az idetartozó modellek kicsik, kellően erősek is – persze meg is van a maguk ára. Ha azonban olcsó laptopot keresünk, és nem számít annyira a teljesítmény, egy netbook lesz a legmegfelelőbb választás – mutatunk is mindjárt néhány példát a Samsung kínálatából, a gyártó újabban ugyanis kifejezetten a kisebb modellek tervezésére ment rá.

Légy Te az Olcsóbbat.hu véleményvezére!

20111003-olcsobbat-velemenyvezer-olcsobbat-hu-01

Keressük az Olcsóbbat.hu Véleményvezéreit! Sikerült megvenned álmaid mobiltelefonját? Éppen most próbáltad ki a legújabb laptopot? Ha tetszett, ha nem, ne tartsd magadban a véleményedet, oszd meg inkább másokkal is, hadd kövessék a példádat, vagy éppen hadd okuljanak abból. Az Olcsóbbat.hu legújabb kampányában arra buzdítunk benneteket, hogy néhány mondatban értékeljétek az általatok vásárolt, kipróbált termékeket, hiszen mind tudjuk: átolvashatunk bármennyi katalógust és bármennyi újságcikket, az igazán mérvadó véleményt mindig a személyes élmények és tapasztalatok fogják ihletni.

Sony PlayStation Portable E-1000 konzol – kevesebbet olcsóbban

20110831-sony-playstationportablee1000-konzol-olcsobbat-hu-01

A Sony kézikonzoljával, a PlayStation Portable-lel már a blog keretein belül is foglalkoztunk, ráadásul hónapok kérdése, és megjelenik az újgenerációs PlayStation Vita – akkor mégis mire fel ez a felhajtás? A gyártó a kölni GamesComon mutatta be a PSP legújabb változatát, az E-1000 típusú modellt, amely a most kapható gépek „butított” változata lesz: bizonyos funkciók kimaradnak belőle, cserébe így rendkívül olcsón hozzáférhetünk a géphez.

Gadmei P83 3D hordozható médialejátszó – ide sem kell szemüveg

20110629-gadmei-p83-pmp-olcsobbat-hu-01

Hordozható kütyük is kaphatnak 3D-s kijelzőt, ám ez esetben a gyártónak célszerű olyan technológiával előrukkolnia, amely esetében a térbeli hatáshoz nincs szükség különleges szemüvegre – ezt még a 3D-s nagyöreg, a Sony is elismeri. A Gadmei legújabb hordozható médialejátszója ilyen eszköz lesz: LED háttérvilágítású panele 3D-s megjelenítésre is képes, és azt szemüveg nélkül is élvezhetjük.

Lenovo ThinkPad Edge 220s laptop – a középút

20110610-lenovo-thinkpadedge220s-laptop-olcsobbat-hu-01

Kompakt, üzleti laptopot nem egyszerű találni, a gyártóknak sokszor nem úgy sikerül az ultrahordozható kategória jellegzetességei és a megfelelő teljesítmény között való egyensúlyozás, mint azt ők vagy mi szeretnénk. Persze nem a Lenovonak: a cég az új Edge 220s-sel újra bebizonyította, hogy egyszerre tud kicsi és könnyű gépet készíteni, miközben megfelelő teljesítménnyel szolgál a felhasználók számára.