Mit is jelent az Eco Bubble, avagy moss okosan és légy környezettudatosabb!

WF1802WFVS_Samsung_ecobubble_mosogep

Eco Bubble mosógépek | További energiatakarékos mosógépek >>

Régóta keresed a megoldást arra, hogy alacsony hőfokon is hatékonyan moshass? Ha még nem hallottál  az Eco Bubble technológiáról, akkor éppen itt az ideje!

Mit érdemes lecserélni ősszel a háztartásban?

Fiatal nő robotgéppel a kezében

Hajszárítók többféle szűkítővel | Szendvics sütők már 3 100 Ft-tól!  | Multifunkciós konyhai robotgépek

Beköszöntött egy új évszak, és az ősz ismét arra késztet minket, hogy megváltoztassuk egy kicsit a mindennapjainkat. Főleg azokat, akiknek gyerek van a családjában.

A+ energiaosztályú mosógépek olcsón! >>

Konyhai robotolás…

Fiatal nő a konyhában

A konyhai előkészítést segítő kézi mixerek | Praktikus konyhai mérlegek | Energiatakarékos mosogatógépek

„Végy egy csipet sót, egy merőkanálnyi lisztet, egy pohárnyi tejet és…” Aki nem gyakorlott a konyhában valószínűleg már a mondat kezdeténél a fejét fogja és ha eddig még lett is volna kedve főzni, most bizonyára elmegy.

Fagyasszam vagy ne fagyasszam?

Fiatal nő kinyitja a hűtőt a konyhában

Népszerű fagyasztószekrények | Felső mélyhűtős hűtőgépek | Alsó fagyasztós hűtőszekrények

A legtöbb háziasszony szembe kerül ezzel a kérdéssel hetente legalább egyszer. Nem láttam még olyan nőt, magamat is beleértve, aki képes volt eltalálni tökéletesen, hogy mennyit főzzön vagy éppen vásároljon. Valahogy a mennyiséggel még nincs semmi baj, amikor bemegyünk a boltba és ránézünk a bevásárlólistánkra. De a kasszánál és otthon a hűtő előtt mindig kiderül, hogy többet vettünk, mint amit megeszünk vagy amit raktározni tudunk. És ilyenkor jön a kérdés, hogy mit is csináljunk az étellel.

Egy bubis, két bubis, sok bubis – Szénsavazz!

Fiatal nő szódát iszik a parkban

SodaStream szódagépek | Dobd fel magad energiaitallal | Frissülj fel teával!

Víz, víz, víz! Bármennyire is finomak a cukros lötyik, bármennyire is jól esik az embernek a jéghideg sör, a szomjat még mindig a víz csillapítja a legjobban és állítólag a szervezetünknek is ez tesz jót a leginkább. Persze most elkezdhetünk vitatkozni a buborékos változatú ásványvíz, a nátriumtartalom és az egyéb nyalánkságok testünkre gyakorolt hatásáról, de ebbe nem megyünk bele. A víz jó és kész. A szóda pedig finom, pont.

Kánikulaitalok – Egyszerű, nagyszerű, filléres…

fiatal nő limonádéval

A legkedveletebb gyümölcscentrik | Kézi és elektromos citrusprések | Üdítők és ásványvizek

Minél melegebb van, annál jobban vágyunk a felfrissülésre és természetesen annál több jeges hűsítő is fogy, hiszen a megfelelő folyadékpótlásról gondoskodni kell. A csapból is az folyik már, hogy erre a legalkalmasabb folyadék, ami tényleg onnan folyik, azaz a tiszta víz, a cukros, édes és „műanyag” italoktól pedig tartózkodjunk, mert ha nyújtanak is felfrissülést, akkor az csak rövidtávú. Mi azonban találtunk néhány olyan receptet, mely cukrosnak ugyan cukros, viszont mindemellett vitamindús, gyógyhatású, ráadásul maximális felfrissülést nyújt! Megosztjuk veletek!