Toshiba Qosmio T851 laptop – 3D és 2D egyszerre

20110421-toshiba-qosmiot851-laptop-olcsobbat-hu-01

Ma már nem nagy szám, ha a 3D-s kijelzőhöz nem kell szemüveget viselni: láttunk már ilyet játékkonzolban, fényképezőben, sőt többé-kevésbé már egy-két tévé is jól hozza ezt az újdonságot. A Toshiba ezért nem csak magával a kijelzővel szeretné kiszúrni a szemünket, egy rakás technológiai újítást vet be, hogy lekenyerezze új laptopjának, a Qosmio T851-nek potenciális vásárlóit.

HTC Incredible S mobiltelefon – a kis okos

20110419-htc-incredibles-mobiltelefon-olcsobbat-hu-01

Megérkezett a HTC legújabb androidos okostelefonja, és az Incredible S egy-két apróságot leszámítva kifogásolhatatlan készülék. Elődje, az Incredible (másik nevén Droid Incredible) szintén nagyon jó modell volt, ezért kiváltképpen örültünk, mikor a gyártó bejelentette a trónkövetelőt az idei Mobile World Congressen. Az Incredible S-nek vannak hiányosságai – például az Android egy levitra paiement par maestro korábbi verziójával érkezik -, de szívesen ajánljuk mindenkinek.

Asus Wavi Xtion Pro mozgásérzékelős kamera – a jövő távirányítója

20110418-asus-wavixtionpro-taviranyito-olcsobbat-hu-01

A következő poszt olyan tekintetben rendhagyónak számít, hogy a kiegészítő elsősorban az Asus Wavi Xtion médiamegosztójával együtt használható, azzal viszont nagyon is. Az idei év második negyedében – áprilistól júniusig bezárólag – boltokba kerülő kütyü a Microsoft Kinectet utánozza, méghozzá nem is akárhogy, elvégre a kiegészítőt az a PrimeSense fejlesztette, viagra super active plus aki a konzolos kamerát is összerakta.

Samsung Series 9 NP900X3A laptop – a pengeéles

20110416-samsung-series9np9003xa-laptop-olcsobbat-hu-01

Az idén januárban megrendezett Consumer Electronics Show egyik legfőbb érdekessége minden bizonnyal a Samsung új, Series 9 laptopja volt, amely láthatóan az Apple Macbook Airrel szeretné felvenni a kesztyűt: az ultrahordozható kategóriát képviselő gép nem csak nagyon könnyű, de meglehetősen vékony is, ezáltal nyilvánvalóan kiválóan megfelel a sokat utazó felhasználók kívánságainak, ráadásul még jól is mutat náluk, ami szintén nem elhanyagolható szempont.

Asus Designo ML 249H monitor – bárhonnan nézhetjük

20110415-asus-designoml249h-monitor-olcsobbat-hu-01

Már megint Asus-termékekkel foglalkozunk, azonban ezúttal a gyártó új monitorsorozatát vesézzük ki. A vállalat a napokban mutatta be az új készülékeket, amelyek nem csak csodaszép képet, hanem óriási betekintési szöget és környezetbarát működést is ígérnek. Az Asus Designo ML-széria három modellel jelentkezik: az ML229H 21,5, az ML239H 23, míg az ML249H 24 hüvelykes képátlóval rendelkezik, s bár mi az utóbbi emeljük ki, de a specifikációk jórészt megegyeznek mindegyik monitornál.

Asus RT-N56U router – látványos meglepetés

20110411-asus-rtn56u-router-olcsobbat-hu-01

Az Asus RT-N16-tal már foglalkoztunk korábban a blogon, és már akkor is meg voltunk elégedve a gyártó routerével – a most tárgyalt RT-N56U az említett eszköz utódja, ráadásul, ha lehet, még inkább felülmúlja azt mind teljesítmény, mind külcsín tekintetében. A router igazi meglepetés, elvégre nem csak szép és okos, de viszonylag olcsó is, ami különösen jó hír.