3dbrothergadmeihordozhatójátékokkonzolmédialejátszómp3 lejátszónintendonyomtató

Gadmei P83 3D hordozható médialejátszó – ide sem kell szemüveg

1 Perc olvasási idő
3dbrothergadmeihordozhatójátékokkonzolmédialejátszómp3 lejátszónintendonyomtató

Gadmei P83 3D hordozható médialejátszó – ide sem kell szemüveg

1 Perc olvasási idő

Hordozható kütyük is kaphatnak 3D-s kijelzőt, ám ez esetben a gyártónak célszerű olyan technológiával előrukkolnia, amely esetében a térbeli hatáshoz nincs szükség különleges szemüvegre – ezt még a 3D-s nagyöreg, a Sony is elismeri. A Gadmei legújabb hordozható médialejátszója ilyen eszköz lesz: LED háttérvilágítású panele 3D-s megjelenítésre is képes, és azt szemüveg nélkül is élvezhetjük.

Gadmei P83 3D hordozható médialejátszó - olcsobbat.hu

A 220 x 138,5 x 17,8 milliméteres és 515 grammos készülék 8 hüvelykes LED LCD megjelenítőt kapott, ez legfeljebb 1280×768 pixel megjelenítésére képes. Az optimális látótávolság 45-65 centiméter, ilyenkor lehet a legjobban élvezni a térhatást. A P83 egyszerűen kezelhető, elég rádugni egy USB-kábelre, ezen keresztül tölthetjük át a zenéket, filmeket és adatokat az eszközre: a kütyü támogatja a pendrive-okat és a külső merevlemezeket is egyébként, ráadásul az SD/SDHC és MMC memóriakártyákat (legfeljebb 32 GB méretben) is ismeri.

A P83 rengeteg fájlformátumot támogat. Képeknél a JPG és JPEG, 3D-s képeknél az MPO, 3GP és 3DP jöhet még szóba. Videóknál gyakorlatilag bármit lejátszik az eszköz, legyen az kettő- vagy háromdimenziós: MPEG 1/2/4, DivX, Xvid, M-JPEG, H.264, TS, AVI, MOV, MKV és hasonlók. A videókat feliratozhatjuk is, gyakorlatilag mindenféle formátum támogatott ebben az esetben is. És végül a hangformátumokat se feledjük: MP3, MPEG, AAC, WMA, OGG és WAV is elérhető többek között.

Az alapból 4 GB belső memóriával rendelkező kütyü kezdetleges e-könyv olvasóként is használható – sajnos csak TXT fájlokat nézhetünk vele -, a csomagja is remekül felszerelt. A lejátszón kívül helyet kapott benne egy saját távirányító, egy hálózati adapter a feltöltéshez, egy USB kábel, egy fülhallgató és egy különleges hordtáska, amiben cipelhetjük kedvencünket. A P83 durván 180 dollárt kóstál majd.

Ajánlott bejegyzések
AjándékjátékokKarácsonylegoolcsóbbatOnline vásárlás

Ország játékai 2022-2023

3 Perc olvasási idő
Karácsony végével még nem ér véget a a karácsonyi szezon, mivel nagyon sokan, az ajándékba kapott pénzből már akciósan vásárolnak ajándékokat a karácsonyt követő leárazásokban.
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
3djelmez

Karnevál 2020

5 Perc olvasási idő
Velencéről a lagúnák, gondolák és Szent Márk szárnyas oroszlánja jut eszünkbe. No meg a karnevál. Erről szól mai bejegyzésünk is.  A velencei…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük