Ki vesz ma még kompakt fényképezőgépet?

20120212-nikon-s2600-fenykepezo-olcsobbat-hu-01

Legolcsóbb kompakt fényképezők | Olcsó nagyfelbontású fényképezők | Okostelefon jó minőségű kamerával

Fogós kérdés, mi is szoktunk agyalni róla. Sokszor leírtuk már a blogon, hogy az okostelefonok fejlődésével és térnyerésével bizonyos termékkategóriák óhatatlanul is feleslegessé váltak, hiszen az általuk betöltött funkciókat a mobilok ma már könnyedén átemelik, a működésükhöz szükséges alkatrészek sem számítanak akkora anyagi tételnek, hogy valamelyik gyártónak spórolásból célszerű lenne kihagyni őket a legújabb telefonjából. GPS például ma már minden készülékben található, és fényképezőgépből is akad a legtöbb kütyüben, mindjárt kettő is.

A memóriánk sem a régi: kell egy fényképezőgép!

20111210-panasonic-lumixdmcfs16-fenykepezogep-olcsobbat-hu-01

A legszebb emlékeket a fejünkben őrizzük, de azért nem árt őket más formában is megörökíteni. Hiszen az emlékek hajlamosak minden pillanatot megszépíteni vagy sokszor szelektálni. Pedig sok vicces, kedves pillanat veszhet kárba, ha csak a memóriánkra hagyatkozunk.

Megbízható bolt kutatást indított az Olcsóbbat.hu

20110517-olcsobbat-megbizhatobolt-olcsobbat-hu-03

Az internet sok tekintetben megkönnyíti a vásárlást, elvégre a felhasználók nem csak több információhoz jutnak hozzá a kiszemelt termékkel kapcsolatban, de maga a folyamat is lényegesen kényelmesebb: nem kell elcammogni a boltba, kihozzák az árut helyettünk a futárok. Persze a személyi kontaktus hiánya miatt nem meglepő, ha valaki bizalmatlan az online vásárlással szemben – az Olcsóbbat.hu új megbízható bolt kutatása ezen a téren szeretne segíteni.

Fujifilm FinePix X100 fényképező – retro a digitális korszakban

20110208-fujifilm-finepixx100-fenykepezo-olcsobbat-hu-01

Fotósoktól fotósoknak – ezzel a hangzatos szlogennel hirdeti a Fujifilm a legújabb digitális fényképezőgépét, amely várhatóan márciusban fog a boltok polcaira kerülni. Hogy milyen konkrétum állhat ezen magvas gondolat mögött, az már nem derült ki, mindenesetre tény, hogy a FinePix X100 kedves a szemnek, és teljesítményre sem utolsó – már ha a többi kompakt géphez hasonlítjuk.