Fitneszkütyük az egészséges élet szerelmeseinek

20120104-jawbone-up-fitneszkutyu-olcsobbat-hu-01

Fejlődik a technológia, ma már nem ehetünk meg semmit, és egy kört sem futhatunk úgy, hogy valamilyen kütyü ne mérné, hogy éppen mennyi kalóriát fogyasztunk, vagy éppen égetünk el, ráadásul ha még nem lenne elég, ezek a szerkentyűk azt is megmondják: mit kell tennünk ahhoz, hogy egészségesebben éljünk, és ne lustuljunk el. Most két olyan terméket mutatunk be a Jawbone Up és a Fitbit Ultra személyében, amit vagy nagyon utálni, vagy nagyon szeretni fogunk – attól függ, szeretjük-e a sportot és az egészséges életmódot!

Kisorsoltuk a harmadik heti nyertesünket!

iskolakezdes-3het

Kedves Játékosunk!

Örömmel értesítünk, hogy kisorsoltuk a második heti nyereményünket, ami egy Samsung Galaxy Tab P1000 16 GB Tábla PC.

Küzdjünk együtt az elnyomás ellen

2007-08-23-box

Tegyünk hát egy kis kitérőt a marketing-osztályra, ha már úgyis ettől hangos ma az online világ. Apropó, a főnököm – nem az Olcsóbbatnál, hanem egy webfejlesztő cégnél, ahol webet fejlesztek – a minap egy egyszerű kérdésre, hogy XY-ügyfél milyen hírlevelet kér, úgy kezdte a válaszát, hogy “akkor most elmagyarázom neked, hogyan működik az online világ”. Nekem, webfejlesztőnek, lassan egy évtizede rutinos internethasználónak, valamint leendő műszaki értelmiségi egyetemistának. Szóval ez azért mégis csak sok volt, és itt kezdtem el gondolkozni azon, hogy jó-e nekem ennél a cégnél dolgozni, egyébként meg remélem, hogy a főnököm nem olvassa ezt a blogot (igaz, hogy így egy vásárlóval kevesebbünk van, de bocs, olcsóbbatos kollégák, megígérem, hogy jövő hónapban veszek itt egy plazmatévét).

Szóval ott tartottunk, hogy mitől is hangos, hát attól, hogy az index.hu felszólító e-mailt küldött egy egyszerű AdBlock szöveges konfigfájl megalkotójának és megosztójának, hogy bizony ne tiltsa le az ő oldalukon a hirdetéseket, különben jön a beton. Érdekes dolog ez, hiszen a “szkript” (de még ez az elnevezés is túlzás) írója nem csinált semmi mást, mint megkönnyítette az AdBlock finomhangolását, ellenben senkinek nem reklámozta az AdBloc kiegészítést, sem a Firefoxot, egyikhez sincs köze egyáltalán, az érdemi pereskedést ezügyben meg talán az utóbbi vonalon kellene elkezdeni, ha nem Magyarországon lennénk. Persze az indexet is meg lehet érteni valahol, hiszen ők meg a reklámokból élnek.

Nos hát, ha ebből tényleg pereskedés lesz, akkor kemény menetek várhatók. Eredetileg boxkesztyűt akartam ma ajánlani, de mivel azt nem árulunk, nézzünk szét a további sporteszközök háza táján, mivel is segíthetné az Olcsóbbat, a szegény elnyomott internetezők fizikális fejlődését.