Kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság

20111228-fagor-vt12-borhuto-olcsobbat-hu-01

A bor kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság, tartja a mondás. Ám jó „orvosságot” választani a különböző borvidékek kínálatából még nem minden, hiszen a helyes tárolásról sem feledkezhetünk meg. Lévén, hogy házi borospincével nem sokunk büszkélkedhetünk, kreatívnak kell lennünk, hogy a jó bor ízét, és minőségét sokáig megőrizzük. A tárolás mellett, a szervírozás sem utolsó dolog, főleg, ha ünnepi alkalmakkor vendégeket várunk. Ami ilyenkor elengedhetetlen lehet, az, az Electrolux, a Fagor, a Frigidaire vagy a Samsung egyik borhűtője.

Bemutatjuk az öt legjobb mosógépet

20111225-bemutatjukazotlegjobbmosogepet-olcsobbat-hu-01

Szerintetek van különbség tiszta ruha és tiszta ruha között? Elvileg nem kellene lennie, de mint ahogy azt már a reklámokból is tudjuk, mégis van különbség a fehér ing és a FEHÉR ing között. Ugyanis nem mindegy, hogy mivel mosunk. Nos, ez halmozottan igaz a mosógépünkre is.

Robotok márpedig léteznek, a konyhában keressük őket!

20111217-electrolux-robotgep-olcsobbat-hu-01

A karácsony közeledtével óhatatlanul is kezdetét veszi a heves ötletelés, hogy mi is kerüljön majd a fa alá idén. Mindenki próbálja megtalálni a legjobb ajándékot, ám minden igyekezet ellenére is néha előfordul, hogy „mellényúlunk”.

Motorola Defy+ mobiltelefon – még erősebb lett

20110816-motorola-defy+-mobiltelefon-olcsobbat-hu-03

A Motorola Defy-jal már mi is foglalkoztunk korábban, és akkor is nagyon tetszett nekünk: ezek után megdobbant a szívünk, mikor kiderült, hogy a gyártó továbbfejleszti a szupererős modellt, és az nemcsak strapabíróbb, de okosabb és gyorsabb is lesz. A telefonon természetesen most is Android fut majd – persze, hiszen a Google pont a napokban vásárolta fel a Motorolát.