Kipróbáltunk pár szaunát, összeszedtük a tapasztalatokat

Fiatal nő szaunázik

Népszerű szauna típusok: finn, infra és arc szauna | Szaunaparfümök a relaxáláshoz | Finom illóolajok szaunázáshoz

Úgy tűnik a tavaszi verőfényes napsütésre és a nyári kánikulára még várni kell, viszont aki már most vágyik egy alapos izzadásra, kövesse a példánkat és szaunázzon! Belevetettük magunkat a forró élvezetek világába és kipróbáltunk néhány típust, hogy aztán egyiket a másik után az egekbe magasztaljuk …

Stresszoldás a fürdőszobában – Erre figyelj a hidromasszázs kabinok vásárlásánál!

Hidromasszázs zuhanyzás otthon

Pezsgőfürdő otthon| Hidromasszázs zuhanykabinok | Különleges formájú kádak

A stressz népbetegség, kihathat egész életünkre, megkeserítheti mindennapjainkat és amíg mindezt nem tudjuk egy trópusi tengerpart pálmafái alatt kiheverni, kénytelenek vagyunk házilag kezelni: zenét hallgatunk, párologtatunk, meditálunk, masszázsra járunk. De mi van akkor, ha az utóbbit vegyítjük egy kis tengerparti fílinggel és odavarázsoljuk a fürdőszobánkba? Eláruljuk! Dupla siker!

Pihend ki a stresszt belföldi utazással >>

A legolcsóbb elfoglaltság a világon

Fiatal pár relaxál

Szélesvásznú TV-k az otthoni kikapcsolódáshoz | Merülj el a zenében! | Fejhallgatók a relaxációhoz

Valahogy mindig úgy tűnik, hogy bármilyen kikapcsolódási formát is válasszunk magunknak, az mindig pénzbe kerül. Ilyen vagy olyan formában, de szinte bármit teszünk, pénzt költünk. Sport, kultúra vagy csak egy ital a barátokkal, mind befeketetéssel jár. Szóval mi a legolcsóbb kikapcsolódási forma az alváson kívül? Az, ha nem csinálunk semmit.

Ne túlórázz, beteg lehetsz!

Irodai alkalmazottak monitor előtt dolgoznak

A legnépszerűbb okostelefonok | Laptopok irodai használatraMasszázs székek

Bizony. Kifejezetten rosszul tudjuk magunkat érezni, ha a főnök szól, hogy még két órát maradni kell, ha pedig ezt még tetőzzük egy jó kis kánikulával, néhány energiaital betolásával és plusz két kávéval, akkor meg főleg. Ezentúl bátran hivatkozhatsz arra, hogy a túlóra egészségkárosító hatású (koffeinmérgezés nélkül is), hiszen az információ nem légből kapott, kérem tisztelettel ez már bizonyított tény.

Jelentsd a parlagfüvet!

Fiatal nő fehér pitypangot fúj

Kerti szerszámokkal a parlagfű ellen | Vitaminok az immunrendszer erősítésére | Természetes egészségvédelem

Az emberek nagy többsége már a parlagfű nevének hallatára is megborzong, majd heves magyarázásba kezd az allergiát, a gyógymódjait, illetve a végletekig átkozott növény irtását illetően. Aztán szóba kerülnek az önkormányzatok, a politika, a hanyag telektulajdonosok és még sorolhatnánk, mert felelősöket persze minden esetben kell találni. Az gyom ellen folytatott harc nem könnyű, azonban minden évben előjön valami okos ötlet, amivel könnyebbé teszik…

Csülökmozgatás és bogyókúra, avagy a tökéletes fogyókúra tévútjai

20120619-fitness-olcsobbat-hu-01

Szobakerékpárok a lakásba szorulóknak | Ellipszis trénerek a szép alakért | Vitaminok és táplálékkiegészítők

Az örök fiatalság titkát évezredek óta kutatják, mostanra már valószínűleg kezdi belátni az emberiség, hogy talán nem is létezik. Hasonló cipőben járunk a hatékony és jojómentes fogyókúra receptjével is, bár néha-néha valami halvány fény azért dereng az alagút végén.