Wedge billentyűzet és egér – nem csak az új Windows 8 alapú tabletekhez használható kütyük

Microsoft Wedge Mobile Keyboard és Touch Mouse

Vezeték nélküli billentyűzetek | Bluetooth egerek

A Microsoft nem csak a Windows 8-at és táblagépeit mutatta be tavaly, hanem a tabletekhez szánt billentyűzetét, a Wedge Mobile Keyboardot és az érintőfelülettel rendelekző egerét, a Wedge Touch Mouse-t is.

Űregeret a függőknek – Nesze nektek gombnélküli világ!

Logitech G600 MMO gamer egér

Logitech egerek | Lézer egerek | Vezeték nélküli egerek

Amikor már mindegyik cégóriás arra törekszik, hogy szerkezetei minél egyszerűbbek és könnyen használhatóak legyenek, hogy egy érintéssel elénk táruljon a világ és ne kelljen felesleges gombokkal bajlódni, akkor a Logitech gondol egy nagyot. Célba veszi a játékfüggőket és az irodai dolgozókat, majd húsz gombos egeret gyárt, amit arany áron árul. Könyörögve kérdezzük: minek?

CES 2012: OLED TV-k és high tech kütyük a kiállításról

20120114-ces-osszefoglalo-masodikresz-olcsobbat-hu-01

Consumer Electronics Show – második rész

Show must go on – hadd idézzük sokadikként a Queen örökzöld slágerét, hogy egyszersmind így vezessük fel a Consumer Electronics Show (CES) kapcsán készített kétrészes összefoglalónk befejező darabját. Az előző felvonásban a legújabb és legérdekesebb laptopokról, tabletekről és okostelefonokról esett szó, most pedig egy kicsit a szórakoztatóipari termékek felé vesszük az irányt: szó lesz néhány érdekes tévékészülékről, mutatunk egy-két játékosoknak szánt újdonságot, bónuszként pedig néhány olyan kütyüt mutatunk, amit az érdekes és hasznos, de annyira nem megfizethető kategóriába sorolnánk. Nézzük őket!

NEC MultiSync P241W monitor – egy új sorozat első fecskéje

20110907-nec-multisyncp241w-monitor-olcsobbat-hu-01

A NEC új LCD-monitort mutatott be a múlt héten, sőt mi több, olyan modellel rukkolt elő, amelyet egy új MultiSync-sorozat bemutatkozó tagjának szán. A P-szériás megjelenítők közül a P241W máris elnyerte a tetszésünket, elvégre nemcsak szélesvásznú képet és 24 hüvelykes képátlót ígér, hanem megfizethető áron kínál profi megoldást grafikusoknak és fotósoknak. Lássuk!

SteelSeries Sensei egér – tíz profiból kilenc ezt ajánlja

20110903-steelseries-sensei-eger-olcsobbat-hu-01

A SteelSeries eddig is a csúcson volt, ha a prémiumkategóriás kiegészítőkről volt szó, de a GamesComon bemutatott, Sensei fantázianevet viselő egerükkel messze túltettek magukon. Az új rágcsáló elképesztő mértékben szabható testre, rendkívül precíz és gyors, ez utóbbit profi játékosokkal, az e-sportok legjobbjaival tesztelte a gyártó. A SteelSeries szerint több ezer óra kutatás előzte meg a tervezést és a gyártást, lássuk, valóban megérte-e ennyit foglalkozni vele!

Canon X Mark I Mouse Lite egér – számolni is megtanult

20110804-canon-xmarkimouselite-eger-olcsobbat-hu-01

A Canon számtalan termékével foglalkozhatnánk, egeret akkor sem sokat találnánk a gyártótól: az X Mark I Mouse Lite egyike a vállalat ritkaságainak, s már csak azért is érdekes, mert amellett, hogy kiválóan tölti be a számítógéphez nélkülözhetetlen derék rágcsáló szerepét, ráadásul számológépként és numerikus billentyűzetként is szolgál. Három az egyben – lássuk, hogy működik a kütyü a gyakorlatban!