Idén karácsonykor nem kell becsomagolni a könyveket

e-book

Internetezésre is használható e-Book olvasók7 inch-es képernyőjű e-Book olvasók | Még több e-Book olvasó

Az e-book olvasók népszerűsége töretlen, hónapról-hónapra többen döntenek úgy, hogy beruháznak egy ilyen kütyübe, ami aligha meglepő. Jóllehet, sokan arra voksolnának, hogy egy könyvet olvasni, tartani és szagolni élmény, de az e-book olvasók hasznossága és praktikussága megkérdőjelezhetetlen. A masina füzet nagyságú, belső tárhelytől függően több ezer digitális könyvet tárolhatunk rajta, és olvasni is kényelmes, a speciális kijelző nem fárasztja a szemet.

Top 20 e-Book olvasó: hasonlítsd össze őket! >>

Olcsóbb megoldásokat kínálunk avagy digitális könyvvel az iskolapadba?

E-book olvasó és könyvek

Népszerű e-book olvasók | Mikro SD kártyák a memória bővítéséhez | Lézernyomtatók a kedvencek kinyomtatásához

Noha sokan ódzkodnak tőle, azért lássuk be, hogy az e-book olvasó egyáltalán nem az ördögtől való dolog! Nincs is jobb annál, hogy egy füzet vastagságú eszközbe több ezer könyvet tölthetünk fel, amit azután tökéletes minőségben, mindennemű kényelmetlenség nélkül olvashatunk. Megértjük, ha valakit zavar, ha nem tudja a könyvét kézben tartani, ugyanakkor bizonyos szituációkban előny is származhat ebből.

Iskolai beruházás

Fiatal diákok táblagéppel az egyetemen

Androidos táblagépek | Népszerű e-book olvasók | Asztali számítógépek az új tanévre

Már csak néhány hét van hátra és újra kezdődik a tanév. Nem számít, hogy a gyerek általános, középiskolába vagy akár egyetemre megy, mert ez az időszak ismét egy megterhelő hónap lesz a szülők pénztárcájára nézve.
Azonban van néhány ötletünk, hogy hosszú távon miként spórolhatnak egy keveset, már ha csemetéik már az egyetem felé tartanak vagy épp az egyetemi padokat koptatják.

Legyen kényelmesebb a digitális olvasás!

20111220-onxy-booxm90-ekonyvolvaso-olcsobbat-hu-03

Az e-book olvasók előnyeit már számtalanszor kiveséztük, ugyanakkor kétségtelen, hogy az újdonsült hóbortnak megvannak a maga hátrányai. Egyetlen kütyünk van, kevés dologra kell odafigyelnünk, arra viszont nagyon. Ha az e-book olvasó koszolódik, karcolódik, urambocsá’ leejtjük szerencsétlent a földre, könnyen lehet, hogy éveken keresztül emlékeztet majd a nyoma felelőtlenségünkre. A digitális könyvek vásárlása sok tekintetben praktikusabb, ráadásul az élmény és a kényelem még tovább fokozható – cikkünkben mutatunk néhány érdekes kiegészítőt a jövő hétköznapjainak egyik legmeghatározóbb kütyüjéhez!

A papírkönyveknek vége, itt vannak az e-book olvasók

20111220-alcor-vega570-ekonyvolvaso-olcsobbat-hu-01

Elcsépelt kijelentés, tudjuk jól, de akkor is: a papíralapú könyveknek, újságoknak meg vannak számlálva a napjaik: hiába a kritikák, hogy egy könyvet milyen jó kézben tartani, és különben is, milyen finom illatuk van, a gyártásuk akkor is jóval költségesebb, mint egy digitális fájlé, és akkor még a méretgazdaságosságról, a strapabíróságról, a terjesztésről nem is beszéltünk. Felesleges ódzkodni: az e-book olvasók nagyon hasznos találmányok, egyetlen füzetnagyságú eszközön több száz alkotást tárolhatunk, olvasás közben pedig zenét is hallgathatunk akár. Ráadásul már rendkívül olcsón hozzájuk férhetünk, így karácsonyra kiváló választás lehet akár a szeretteink, akár sajátmagunk számára. Mutatunk néhány típust, hogy segítsünk a választásban!

Legyen hely a töltött káposztának!

20111209-karacsonyi-surgesforgas-olcsobbat-hu-01

Eljött a Mikulás és már vészesen közeleg a karácsony is. A leginkább rest vagy munka okán túlterhelt háziasszonyok sem ülhetnek azonban ezek után a babérjaikon, hanem kénytelenek neki látni a karácsonyi menü előkészítésének, hiszen egy nagy családi vacsorában nem csak az együtt elfogyasztott étel okoz örömöt, hanem az egész folyamat is, míg az asztalra kerül az étel, ami bizony a tervezéssel kezdődik.