Wedge billentyűzet és egér – nem csak az új Windows 8 alapú tabletekhez használható kütyük

Microsoft Wedge Mobile Keyboard és Touch Mouse

Vezeték nélküli billentyűzetek | Bluetooth egerek

A Microsoft nem csak a Windows 8-at és táblagépeit mutatta be tavaly, hanem a tabletekhez szánt billentyűzetét, a Wedge Mobile Keyboardot és az érintőfelülettel rendelekző egerét, a Wedge Touch Mouse-t is.

Két ujjal a monitor ellen! – Új billentyűzet amatőr pötyögőknek…

Smartype billentyűzet

Vezetékes billentyűzetek | Vezeték nélküli billentyűzetek | Billentyűzet és egér szettek

Az emberek igen nagy százaléka, csak két ujjal és komoly koncentrációval képes gépelni, számukra a tízujjas vakírás csak egy elérhetetlen álom. Hozzászoktak a fejlógatva pötyörészéshez és ahhoz, hogy bizony igen sokszor hiba csúszik a számításukba. Ha haladni akarnak, akkor nem bírják folyamatosan nyomon követni a monitort, a backspace billentyűt pedig jószerivel többet használják, mint az entert. Számukra most jó hírünk van…

Top 20 billentyűzet: hasonlítsd össze őket >>

Asus PadFone – mobil, tablet és netbook egy termékben

20120320-asus-padfone-mobiltelefon-olcsobbat-hu-01

A legnépszerűbb mobiltelefonok | A legjobb tablet PC-k | További formabontó Asus-termékek

Izgalmas termékkel rukkolt elő az Asus a barcelonai Mobile World Congressen, igaz, a PadFone bejelentése nem mondható túl frissnek, elvégre a gyártó már tavaly bemutatta az új kütyüt. A második premier előnye viszont kétségtelen: nyilvánvalóan eddig tartott az Asus számára, míg a PadFone „három az egyben” koncepciója letisztult, és végre konkrétumokat is megtudhattunk a fejlesztésről. De mit is jelent ez az új koncepció? Nemes egyszerűséggel az utóbbi idők egyik legérdekesebb, és legnagyobb jövő előtt álló ötletét.

Logitech Wireless Solar Key K750 billentyűzet – a környezettudatos

20110912-logitech-wirelesssolarkeyk750-billentyuzet-olcsobbat-hu-01

Megint díjat követelünk a Logitechnek, a gyártó a K750-es billentyűzetbe olyan mértékű technológiai innovációt zsúfolt, hogy csak tiszteletteljesen kalapot tudunk előtte emelni reakcióként. A Wireless Solar Key K750 abszolút környezettudatos választás, ráadásul nemcsak a működését tekintve, hanem a körítést is: a Logitech mindent elkövetett annak érdekében, hogy megnyerje a zöldlelkű felhasználók kegyeit.

Logitech M515 egér – rágcsáló a nappaliba

20110617-logitech-m515-eger-olcsobbat-hu-01

A Logitech termékeiben még nem igazán csalódtunk, és ami azt illeti, jelen állás szerint jó eséllyel az M515 lesz az egyetlen egér, amelyet megtűrünk majd akár a nappalinkban is. A gyártó ugyanis egyenesen „couch mouse”-nak becézi a most bemutatott modellt, mondván, hogy különleges funkciói révén kiválóan helytáll az íróasztalon kívül is, például remekül vezérelhetjük vele a HTPC-nket.

Razer Star Wars: The Old Republic játékszett – fanatikusoknak

20110609-razer-starwarstheoldrepublic-kiegeszitok-olcsobbat-hu-01

Mivel Los Angelesben éppen a héten zajlott le a legjelentősebb játékkiállításnak tartott Electronic Entertainment Expo, ezúttal igyekeztünk olyan kütyüket választani, amelyek játékosoknak szólnak. Szerencsére pont kapóra jött a Razer bejelentése, miszerint ő gyártja a Star Wars: The Old Republic hivatalos perifériáit – a játékot valószínűleg nem kell bemutatni: a World of Warcraft legkomolyabb vetélytársának tartott MMORPG ez, melyben évezredekkel a Star Wars filmek előtt harcolhatunk a Sith Birodalom vagy a Galaktikus Köztársaság oldalán…