altec lansingdokkolóhardveriphoneipod

Altec Lansing Octiv MP450 dokkolóállomás – az iPadet is szereti

1 Perc olvasási idő
altec lansingdokkolóhardveriphoneipod

Altec Lansing Octiv MP450 dokkolóállomás – az iPadet is szereti

1 Perc olvasási idő

Vége már annak az időknek, mikor a dokkolókat az egyszerű kihangosításnál többre nem használhattuk: a tabletek megjelenése ezeknek a perifériáknak is lehetőséget adott, s bár a gyártóknak nem kellett hozzá sok erőforrást belefeccölniük, akár komplett médiacentert is varázsolhatunk belőlük. Az Altec Lansing új dokkolója most már nem csak iPhone-t és iPodot eszik, megbirkózik a nagyobb falattal, az iPaddel is.

Altec Lansing Octiv MP450 dokkolóállomás - olcsobbat.hu

Az MP450 szép külsőt kapott, a dizájn tökéletesen passzol az Apple-termékek formavilágához. Elől találhatók a bekapcsoló és a hangerő-szabályozó gombok, de természetesen egy apró távirányító is jár az egység mellé, ha esetleg nem szeretnénk állandóan szaladgálni a kezelés miatt. A dokkoló egyik legérdekesebb jellemzője, hogy az iPadet egy állítható karra fektethetjük rá, így ezzel magunk állíthatjuk fel, illetve dönthetjük le a készüléket attól függően, hogy filmet szeretnénk éppen nézni rajta, vagy csak inkább gyorsan legépelnénk néhány információt.

Az eszköz természetesen hangfalként is működik, az Audio Alignment technológia révén egy központi csatornán illetve egy sztereó hangszórópároson keresztül érkezik majd a zene. Bár dokkolóként nincs sok jelentősége, egy 3,5 mm-es jack-csatlakozót is találhatunk az MP450-en, ha esetleg fülhallgatót dugnánk rá, viszont mi inkább az USB-port hiányát sajnáljuk. Általános használatra a kiegészítő tökéletesen megfelel, filmnézéskor egyenesen pazar élményt nyújt, és még magasabb hangerőn is zajmentes hanggal büszkélkedhet.

Ajánlott bejegyzések
AjándékárzuhanásiphonejátékokKarácsonylegomobiltelefonolcsóbbatOnline vásárlás

Berobbant a karácsonyi láz, idén kevesebbet költ a magyar

2 Perc olvasási idő
Az első adventi gyertya meggyújtásával és advent első vasárnapjával megkezdődött hivatalosan is a karácsonyi készülődés időszaka, ám a boltok polcain már sokkal korábban megjelentek az ünnepi termékek. A karácsonyi árucikkek egyes helyeken már ősz elejétől megvásárolhatók voltak.
appleiphonemobiltelefon

Jöhet az ujjlenyomat-olvasó Androidos okostelefonokba is

1 Perc olvasási idő
Apple iPhone-ok | TOP 20 Androidos mobil | Még több okostelefon >> Megirigyelték a mobil gyártók az Apple-től az iPhone 5S Touch…
appleiphonemobiltelefon

iPhone 5C és iPhone 5S - az Apple legújabb gyöngyszemei

2 Perc olvasási idő
Apple iPhone-ok | Még több okostelefon >> Hamarosan a boltokba kerül a két új iPhone, itt vannak az első árak és ajánlatok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük