applekiegészítő

Alapkellék reklámkreatívoknak

1 Perc olvasási idő
applekiegészítő

Alapkellék reklámkreatívoknak

1 Perc olvasási idő

Chain Reaction egy zseniális postjában emlékezik meg a reklámügynökségi kreatívokról, aminek egy találó részlete az alábbi:

Mindig érkezz késve. Nagyon fontos, hiszen így még jobban ki tudod hangsúlyozni azt, hogy milyen elfoglalt és fontos vagy. Legyen vállon átvethető táskád, amit odakúrhatsz az asztalra, amikor megérkezel. Illetve annyira ne vágd oda, mert kell, hogy legyen laptopod is. Lehetőleg mac. Kreatív vagy, nem? Na ugye.

Egyvalamit hagy ki a fontos feltételek közül: az igazán hip vállonátvetős laptoptáska csakis kizárólag Tucano lehet. Semmi, de semmi más. (Kedves kreatívok: ne sértődjetek meg. A zsíroshajú informatikust és az öltönyös manágert is pellengérre lehet állítani ugyanúgy, csak nekik ritkábban gyártanak ennyire jó cuccokat. Kedves nemkreatívok: keep on reading, a Tucano táskák egyébként is zseniálisak.)

Second Skin

A legalapabb, legismertebb modell a Second Skin. Igazából nem is külön táska, csak egy szorosan passzoló, dizájnos tok, amibe becsúsztathatod a Power- vagy iBookod mielőtt bevágnád a táskádba. Van feketében, szürkében és pirosban, 13.3″-as, 15.4″-es és 17″-es monitorú géphez, nagyságrendileg 7000-ért. Drágának tűnik, de minőség.

Abraccio

Az Abraccio már egy sokkal vadabb darab, igazi lánygépre való tok. Ez is csak huzat, ez is van minden méretre, és a kék alapon fehér virágok azért már egy marketingértekezleten is ütni fognak nagyot…

Guiana

Konzervatív átmenet kis piktogrammal az egyszerűbb Second Skin és a vad Abraccio között. Tárgyalóban se gáz előkapni, de az artcaféban se lesz ciki… Ez már PC-re is van, feketében és barnában.

Work Out

Immáron nem csak tok, rendes táska füllel, átvetővel, oldalzsebbel. Mindenféle PC-re és Mac-re, minden létező méretben, feketében, szürkében, barnában, pirosban és narancsban, 11500-ért. Groovy!

Ajánlott bejegyzések
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…
appletablet pc

Tablet újdonságok - mi várható 2013 végéig?

1 Perc olvasási idő
Apple iPadek | Androidos tabletek | Windows 8 táblagépek Már csak 67 nap van hátra ebből az évből, de tablet fronton még…
appleiphonemobiltelefon

Jöhet az ujjlenyomat-olvasó Androidos okostelefonokba is

1 Perc olvasási idő
Apple iPhone-ok | TOP 20 Androidos mobil | Még több okostelefon >> Megirigyelték a mobil gyártók az Apple-től az iPhone 5S Touch…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük