játékokkonzoltablet pctelefon

4+1 ajándéktipp húsvétra

2 Perc olvasási idő
játékokkonzoltablet pctelefon

4+1 ajándéktipp húsvétra

2 Perc olvasási idő

Gyerekjátékok széles választéka | Játékkonzolok hozzáférhető áron | Ajándékok a család nőtagjainak
A húsvéti bevásárló listán a tojás és a sonka mellett mindenképpen szerepel valami apróság, ami olykor nem is apró figyelmesség, hanem hatalmas ajándék. Pénztárcabarát ötletek!

1. Játék az álmodozó gyerekeknek
A gyerekek ugyanúgy hisznek az ajándékot hozó húsvéti nyúl legendájában, mint a Mikulásban vagy a Jézuskában. Számukra az ünnep varázslatához hozzátartozik a vágyakozás és a várakozás, majd a fűfészkek és bennük az ajándékok felkutatása. A lehetőség, hogy kincsre, azaz csodás ajándékra bukkannak, boldog izgalommal tölti el őket, és amikor fáradozásukat siker koronázza, örömük leírhatatlan. A szülők számára sokkal nagyobb fejtörést okoz az olcsó, ám mégis szórakoztató gyerekjáték beszerzése. Tavasz elején a szabadtéri játékok (hinta, csúszda, trambulin, papírsárkány, tollas szett stb.) jó és praktikus ajándékok, ráadásul könnyen közös családi program kerekedhet körülöttük. Az apró ajándék mellé azzal is örömet lehet szerezni a gyereknek, ha a vadasparkban megnézheti az élő nyuszikat és esetleg meg is simogathatja őket.
2. Apropó, a telefoncserére
Kamaszok és a náluk idősebbek, teljesen érthető okokból, a 21. századi kütyükért rajonganak. Az okostelefon és a táblagép még mindig megunhatatlan sláger. Valaki azért szeretne, mert neki még nincs, valaki pedig annyira megszerette már, hogy a régit egy újra cserélné. Szebbre és okosabbra.

3. A felnőttek is szeretnek játszani
A kamaszok többsége azzal érvel, hogy a technikai újdonságokra azért van szükségük, mert a tanuláshoz kellenek, ám az igazság valahol félúton van: jól jöhet a sulihoz is, ám remek szórakozást nyújtanak. A játékkonzolokhoz ennél is nehezebb ideát gyártani, viszont mindenkinek jár a szórakozás. A legtöbb szülő járatlan a különböző konzolok között, ezért érdemes a gyerek véleményét kikérni – a fiatalok amúgy is kedvelik, ha a szüleik szakértőként tekintenek rájuk egy témában -, majd megnézni a lehetőségeket és az árakat összehasonlítva az olcsóbb játékkonzolt megvenni.
4. A lányoknak nem csak locsolás jár
Az ünnepi készülődés mindig nagy főzéssel és sütéssel jár. Egy új serpenyő, egy vicces tortaforma vagy egy praktikus meggymagozó igazán remek ajándék a család nőtagjainak, akik szeretnek főzni.
+ 1 Kreatív húsvét
A tojásfestés és tojásfa készítés remek alkalom arra, hogy a család szabadjára engedje kreatív energiáit és együtt játsszon. Persze, a húsvéti meglepetés ezen felül is lehet kreatív ajándék, amely összeállításához az egész családot mozgósítani lehet. Egy papírsárkány megépítése és reptetése, kitölti az egész hétvégét.

Ajánlott bejegyzések
3djátékok

Unalmas estékre

7 Perc olvasási idő
Január a kedélyállapot szempontjából a legszürkébb hónap. Elmúltak a sok feladatot adó ünnepek, nagyon sokan a tavalyról maradt szabadságukat akár több hét…
3dapplebevitelirodatablet pc

Digitális tervezőnaptárak - kézzel írva

8 Perc olvasási idő
Sokan már novemberben gondoskodnak a jövő évi naptárról, mivel munkaeszközük, s van, aki csak több hónapos határidővel tud dolgozni. Általában a szolgáltatóknak…
játékokkonzollogitechnintendoplaystationvideojátékxbox

Konzol körkép - hogyan játszunk ma?

6 Perc olvasási idő
Az utóbbi időben ugyan virágkorukat élik a retro konzolok, mi most mégis inkább a mai korszak éllovasait vesszük nagyító alá. Sőt, abból is…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük