lgmobilnetsamsung

Hajlított képernyő és az egészségre figyelő okostelefon

2 Perc olvasási idő
lgmobilnetsamsung

Hajlított képernyő és az egészségre figyelő okostelefon

2 Perc olvasási idő

LG okostelefonok | Samsung okostelefonok | Még több okostelefon
Az LG és a Samsung is sok újdonsággal rukkolt elő a legújabb csúcskategóriás okostelefonjaiban.
LG G Flex

LG G Flex okostelefon

Megérkezett Magyarországra a januári CES-en bemutatott LG G Flex. A készülék különlegessége, hogy hajlított formájával az arc vonalát követi. A kialakításnak köszönhetően beszélgetés közben csökken a száj és a mikrofon közötti távolság a hagyományos készülékekhez képest, így jobb hangminőséget eredményez és 3 dB-lel növeli a hangerőt. Oldalára fordítva pedig tökéletes filmek lejátszásához vagy játékokhoz.

lg-g-flex

A nagyon vékony és ultrakönnyű műanyag OLED (POLED) kijelző mellé kifejezetten az G Flex-hez fejlesztette ki a gyártó a világ első hajlított akkumulátor-technológiáját. A 3500 mAh kapacitással bíró aksi 24 óránál is hosszabb használatot tesz lehetővé.
A hátlapon az LG G 2-nél megszokott hangerőszabályzó mellett még egy különlegesség, az „öngyógyító” bevonat érdemel figyelmet. A rugalmas anyag hosszabb ideig megőrzi újszerű állapotát és képes kijavítani azokat a karcolásokat és vágásokat, amelyek egy tok nélkül használt okostelefon esetében mindennaposak.
Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 okostelefon

A Samsung a napokban mutatta be a Galaxy S sorozat ötödik generációját, a Galaxy S5-öt. A funkciókra összpontosító készülékben 16 megapixeles kamera kapott helyet a világ leggyorsabb (akár 0,3 másodperc alatt élességet állító) autófókuszával, valamint a szélsőséges fényviszonyok közt is remek képeket garantáló High Dynamic Range (HDR) funkcióval.

Samsung Galaxy S5 fehér okostelefon

Az S Health 3.0-val a Galaxy S5 még több eszközt kínál ahhoz, hogy egészségesek legyünk, és jól érezzük magunkat. A minden részletre kiterjedő személyi edzőprogram segít a felhasználóknak abban, hogy nyomon követhessék, és saját kezükbe vegyék edzéstervüket, és ehhez olyan támogatást is nyújt, mint a lépésszámláló, az étrend és a mozgás nyilvántartása, valamint a beépített szívritmus-figyelő.
A készülék az IP67-es szabványnak megfelelő por- és vízállóságot biztosít, és az ujjlenyomat-olvasó révén biztonságos biometrikus képernyőfeloldást, valamint problémamentes és kockázatmentes mobilfizetési lehetőségeket kínál a felhasználók számára. Érdekesség a szupergyors kapcsolódásra vágyó fogyasztók számára a Letöltésgyorsító (Download Booster) funkció, amely a Wi-Fi és az LTE szimultán alkalmazásával gyorsítja fel az adatátvitelt.
A Samsung Galaxy S5 Magyarországon minden mobilszolgáltatónál és kártyafüggetlenül is április 11-től kapható

Ajánlott bejegyzések
applemobiltelefonOnline vásárlássamsungUncategorized

Top mobiltelefonok nyárra már 95.000 forintért

1 Perc olvasási idő
A nyári kalandok és nyaralások eljövetelével nagyobb tárhelyre lenne szükséged, hogy megörökítsd az összes fontos pillanatot? Válogass 64, 128, 256 vagy akár…
mobiltelefonsamsung

Samsung Galaxy Note 2 – telefonnak nagy, tabletnek kicsi

3 Perc olvasási idő
Samsung okostelefonok | Samsung táblagépek Noha az első generációs Samsung Galaxy Note kétségkívül furcsa próbálkozás volt a dél-koreai gyártó részéről, az emberek…
mobilnet

Mobilinternet: netezés, széles sáv, bárhol

4 Perc olvasási idő
Előfizetéses mobilnet | Feltöltőkártyás mobilnet Személyes történet: a barátokkal évi rendszerességgel járunk evezni a Tiszára, ilyenkor sátrazunk, tábortűzön főzünk, abszolút nomád életet…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük